DINER
MENU | maandag 24 t/m zondag 30 mei
Voorgerechten
Caesar salade €12,50
Romeinse sla, gegrilde kipfilet, gekookt ei, Grano snippers, croutons, ansjovis, ansjovismayonaise, gepofte trostomaatjes
Salade “Niçoise” €14,50
Gegrilde tonijn, sperziebonen, gekookt ei, rode ui, olijven, komkommer, tomaat en cocktailsaus
Hoofdgerechten
Oosters gemarineerde varkenshaaspuntjes €14,50
met honing, sesam, Oosterse groenten en fettucini
Zeeduivelfilet €18,50
met basilicumcrème, peulvruchten, kerstomaatjes en stukjes asperge
Vegan Special €16,50
Vegan Hawaï burger met een vegan burger, gegrilde ananas, lollo bianco, tomaat, rode ui, komkommer, cashewnoten en barbecuesaus
Asperges Flamande €16,50
Asperges met boerenham, ei, botersaus en krieltjes
Twee tongetjes €18,50
met frites, remouladesaus, citroen en salade
Kogelbiefstuk met pepersaus €16,50
met gebakken aardappels en gewokte groenten
BURGER op een Italiaanse bol €14,50
met ijsbergsla, tomaat, komkommer, augurk, gebakken ui, cheddar kaas, uitgebakken spek, pikante saus en gebakken ei. Met frites en salade
Pizza Quattro Formaggi €12,50
Tomatensaus en vier soorten kaas
Pizza Tonijn €12,50
Tomatensaus, tonijn, rode ui en kappertjes
Pizza Kip Teriyaki €12,50
Teriyaki saus, mozzarella, verse spinazie, ui, gegrilde kip, lente ui en sesamzaadjes
SPARERIBS €14,50
met frites, gemengde salade en twee sausjes
Kindermenu €6,95
frites, kroket/frikandel, snoepzak en een verrassing
Dessert
Cheesecake €6,75
met aardbeien
Bestel gemakkelijk online of via 0168476080