Onbeperkt tapas eten in Willemstad

Op de menukaart van restaurant Frascati vindt u vele kleine hapjes, ingedeeld in voor-, hoofd- en nagerechtjes. Er is volop keuze uit vlees, vis en vegetarische gerechten. Veel van de kleine hapjes op de menukaart hebben een Mediterraan tintje, maar er zijn ook kleine hapjes die hun inspiratie halen uit de wereld- en Hollandse keuken. Hierdoor gaat u bij Frascati niet onbeperkt tapas eten zoals u dat kent. Met de brede selectie aan Mediterraans eten doet Frascati het net even iets anders dan andere tapas restaurants, waar de keuken vooral gericht is op Spaanse gerechten. Zo geniet u van onbeperkt tapas eten zoals u dat kent, maar in een nieuw en verrassend jasje.

Een gevarieerde menukaart met meer dan 40 verschillende smaakvolle kleine hapjes, wisselend met de seizoenen, allemaal vers bereid in eigen keuken en met zorg gepresenteerd is wat u van ons kunt verwachten wanneer u onbeperkt tapas komt eten bij Frascati in Willemstad. De hapjes zijn kleiner dan reguliere voor-, hoofd- en nagerechten, waardoor u de kans krijgt om verschillende gerechtjes te bestellen, te verkennen en te combineren. Op deze manier kunt u de hele avond onbeperkt tapas eten, oftewel “tasty bites” eten. Ook aan kinderen is er gedacht met een uitgebreide kaart met “kinder bites”, waarvan ook zij onbeperkt kunnen eten.

Prijzen onbeperkt kleine hapjes eten

Woensdag, donderdag en zondag: €37,- p.p
Vrijdag en zaterdag: €41,- p.p.
Feestdagen: €41,- p.p. (Kerst €57,- p.p.)

Kinderen kunnen gezellig mee dineren voor €17,50 per kind, zij kunnen onbeperkt tapas eten van de kinderkaart. Natuurlijk maken wij voor jonge kinderen die weinig eten een passende prijs, omdat zij niet optimaal gebruik kunnen maken van de onbeperkte hapjes. Zo betaalt u niet onnodig veel geld wanneer u uw kind mee wilt nemen. De menukaart en kinderkaart kunt u hieronder bekijken.