Reserveren bij het lekkerste restaurant van Willemstad

LET OP! Wilt u voor vandaag reserveren? Neem dan telefonisch contact met ons op!

Reserveer een tafel in ons restaurant via dit formulier. Laat ons weten op welke datum, tijd en met hoeveel personen u bij ons wilt komen eten en wij kijken graag of er nog plek is op de door u gekozen datum.

U ontvangt na het verzenden van het formulier een bevestiging van uw reservering in de mailbox van het door u opgegeven e-mailadres.

Indien u specifieke opmerkingen heeft, kunt u die invullen in het daarvoor bestemde vak. Wij zullen hier dan proberen rekening mee te houden. Mocht dit onverhoopt niet lukken, zullen wij dit u laten weten.

Mocht de door u gekozen datum en/of tijd niet beschikbaar zijn, dan nemen wij contact met u op voor een wijziging van uw reserveringsdatum. Hoort u niets van ons? Dan is er voldoende ruimte voor u en uw gezelschap.

Let op! Blauwe zone Willemstad!

Wilt u uw auto parkeren in Willemstad? Let dan op uw parkeerkaart!
De regels voor parkeren in Willemstad zijn namelijk gewijzigd. In grote delen van de vesting geldt nu een blauwe zone. In deze blauwe zone kunt u maximaal 2 uur gratis parkeren met een parkeerschijf onder uw voorruit.

De blauwe zone geldt niet alle dagen. De blauwe zone is geldig van donderdag tot en met zondag, tussen 11:00 en 21:00 uur. Omdat u bij Frascati kunt genieten van veel verschillende hapjes, is de kans groot dat u langer dan twee uur bij ons aan het eten bent. Houd hier dus rekening mee met het parkeren.